Picanha rub

Breng de authentieke smaak van Brazilië naar jouw grill met onze Picanha Rub - de geheime sleutel tot het perfect kruiden van jouw picanha! Onze zorgvuldig samengestelde mix van kruiden en specerijen brengt de karakteristieke smaak van deze Braziliaanse klassieker tot leven, waardoor elke hap een culinair avontuur wordt.

Onze Picanha Rub is een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van Brazilië. Met ingrediënten zoals zeezout, knoflook, zwarte peper en gerookte paprika, brengen we de smaak van de pampa's rechtstreeks naar jouw grill. Het resultaat is een perfect gebalanceerde mix van hartige, pittige en rokerige smaken die je picanha naar een hoger niveau tillen.

Het gebruik van onze Picanha Rub is eenvoudig: wrijf royaal de rub over het oppervlak van je picanha voordat je het op de grill legt. Terwijl het vlees langzaam gaart, vormt de rub een heerlijke korst vol smaak en textuur, terwijl de sappen binnenin worden opgesloten voor een sappig en mals resultaat - elke keer weer.

Of je nu een ervaren grillmeester bent die op zoek is naar een authentieke smaakervaring of een liefhebber van Braziliaans eten die thuis wil genieten van de smaken van het land, onze Picanha Rub is een absolute must-have. Voeg vandaag nog een pot toe aan je keukenarsenaal en laat je smaakpapillen dansen met de smaken van Brazilië. Met onze Picanha Rub wordt jouw volgende BBQ een eerbetoon aan de heerlijke smaken van het zonnige Zuid-Amerika!

Onze Picanha rub

Picanha rub

De SillyTony beef rub geeft een diepe, kruidige smaak aan het vlees met een heerlijk zoetje van de basterdsuiker en de paprikapoeder. 

De toegevoegde koffie geeft die extra kik die zo passend is bij low-en slow beef gerechten. Deze rub is perfect voor bijvoorbeeld brisket, tomahawk, short ribs en pulled beef. Ook in een mooie stoof is deze rub een echte smaakmaker

Voor alle Low & Slow beef en steaks ( shortrib, picanha, tri-tip, pulledbeef, tomahawk enz )

Don’t be afraid, be Silly 

 

Picanha rub van Silly Tony

Wij van SillyTony zijn zeer ervaren in het ontwikkelen en produceren van heerlijk BBQ rubs.  Onze rubs zijn net even anders, hebben net even dat extraatje wat een rub bijzonder maakt. Je weet wel toch? Een intens pure smaak van kruiden en specerijen, onderling goed gebalanceerd zodat ze echt wat toevoegen aan je gerecht. De Amerikaanse blends van SillyTony zullen je verrassen. 

SillyTony zelf heeft al zijn passie, liefde, smaak en kennis verwerkt in deze rubs. En dat proef je !! 

Don’t be afraid, be Silly 

De lekkerste Picanha rub!

Koop nu direct online de lekkerste Picanha rub!

Wat is een Picanha rub?

De Picanha Rub is een essentiële smaakmaker voor liefhebbers van Braziliaans barbecueën. Geïnspireerd door de rijke culinaire tradities van Brazilië, is deze rub speciaal ontworpen om de unieke smaak van picanha, een sappig en mals stuk rundvlees, te accentueren en te versterken.

De samenstelling van een Picanha Rub kan variëren, maar typische ingrediënten zijn onder meer zeezout, knoflook, zwarte peper, gerookte paprika, uienpoeder en eventueel andere kruiden en specerijen naar keuze. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een gebalanceerde mix van smaken, variërend van hartig en rokerig tot licht pittig, die perfect samengaat met de natuurlijke smaak van picanha.

Het gebruik van een Picanha Rub is eenvoudig maar essentieel voor het bereiken van de gewenste smaak en textuur. Vóór het grillen wordt de rub royaal over het oppervlak van de picanha gewreven, zodat de kruiden en specerijen zich goed kunnen hechten. Tijdens het grillen vormt de rub een smaakvolle korst op het vlees, terwijl het zijn sappen vasthoudt en zorgt voor een mals en sappig resultaat.

Picanha rub voordelen

Wat de Picanha Rub zo geliefd maakt bij barbecuefanaten, is niet alleen de heerlijke smaak die het aan het vlees toevoegt, maar ook de veelzijdigheid ervan. Naast picanha kan deze rub ook worden gebruikt voor andere vleessoorten, zoals steaks, ribs, kip en varkensvlees, waardoor elke barbecue een feest van smaak wordt.

Of je nu een Braziliaanse barbecue liefhebber bent die de authentieke smaak van picanha thuis wil recreëren, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring voor je grillgerechten, de Picanha Rub is een must-have voor elke liefhebber van goed eten en goed barbecueën. Met zijn unieke smaakprofiel en veelzijdigheid zal deze rub zeker een favoriet worden bij al je culinaire avonturen.